Betalningsmetoder

Menu
 

Om Vågexperten.se

Vågexperten är Skandinaviens största leverantör av vågar och mätutrustning till privatpersoner och företag. Företaget ägs av den danska nätbutiken Vaegteksperten.dk, som har funnits sedan 2006 - i dag har vi förutom i Sverige och Danmark även nätbutiker i Norge (www.vektekspert.no), Finland (www.vaakaekspertti.fi), Frankrig (www.expertdupesage.fr) och Holland (www.weegschaal-online.nl). Vår långa erfarenhet och mycket stora produktportfölj har gjort oss marknadsledande inom rådgivning och leverans av mät- och vägningsutrustning.

Vågexperten levererar i dag vågar och mätutrustning till några av Nordens största företag. Vi gör detta eftersom det är lätt för dem. Vi är vana vid att hantera stora och små organisationer som kräver rådgivning, effektivitet och konkurrenskraftiga priser - och för att göra det ännu enklare har vi nu skapat vår HeavyWeight klientprogram till stora företag.
Så oavsett om du letar efter en köksvåg till hemmet, en analytisk våg till laboratoriet eller en pallvåg till lagret då kan vi hjälpa dig!

Våra produkter och leverantörer
Vi har direkt kontakt till våra tillverkare och tekniker bakom produkterna och kan därmed få svar på alla tekniska frågor för varje specifik vara. Vi använder bara välrenommerade Europeiska leverantörer som kan försäkra oss om att våra produkter tillverkas under lämpliga förhållanden. Dessutom kvalitetskontrollerar vi själva varorna, vilket garanterar dig den bästa kvaliteten.

Vårt sortiment består av produkter i alla prisklasser och kvaliteter och vi kan därför matcha alla behov.

Kundtjänst
Vi är mycket angelägna om att ge den bästa kundservicen på nätet. Vi svarar på alla frågor inom 24 timmar på vardagar, och försöker alltid hitta en lösning som passar kundens behov.

De vassaste priserna
Vågexperten har de vassaste priserna på nätet - tillsammans med god service är detta A och O för oss. Om du hittar en vara billigare någon annanstans, är du välkommen att kontakta oss - vi kommer att matcha priset!

Vänligen kontakta oss via telefon eller e-post om du har frågor eller kommentarer.


Returadress och support:
Vågexperten.se
Genvägen 1
231 62 Trelleborg
SVERIGE
Tel: 08 408 356 11 - Telefontid vardagar 09:00 - 16:00. Lunchstängt 12:00-12:30.
E-post: support@vagexperten.se 

Administrering:
Vågexperten.se
c/o Valueshop
Tøndervej 19
6340 Kruså
DANMARK
VAT: 33579721
Tel: 08 408 356 11 - Telefontid vardagar 09:00 - 16:00. Lunchstängt 12:00-12:30.
E-post: support@vagexperten.se

Trygg E-handel

Trustpilot - Enkelt och billigt. – Kent Holmqvist           Trygg E-handel

VI ÄR STOLTE LEVERANTÖRER TILL

Vänligen vänta