Menu
 

Om Vågexperten.se

Vågexperten är Skandinaviens största leverantör av vågar och mätutrustning till både privat- och företagskunder. Vi har funnits sedan 2006 och har i dag nätbutiker i Sverige (www.vagexperten.se), Danmark (www.vaegteeksperten.dk) Norge (www.vektekspert.no), Finland (www.vaakaekspertti.fi), Frankrike (www.expertdupesage.fr), Holland (www.weegschaal-online.nl) och Belgien (www.weegschaal-balance.be). Vår långa erfarenhet och stora produktportfölj har gjort oss till marknadsledande inom rådgivning och försäljning av mät- och vågutrustning.

Vårt målsättning är därför:

Vågexperten vill erbjuda nätets största urval av vågar till nätets lägsta priser!


Vi håller oss hela tiden uppdaterade hos våra leverantörer och tar in de senaste produkterna så fort de lanseras. Utöver detta är vi konstant på jakt efter nya och pålitliga leverantörer med spännande produkter till vårt sortiment.

Prisgaranti
För att du alltid ska hitta det bästa priset hos oss har vi installerat en prisrobot som scannar nätet för priser som vi justerar våra priser efter. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris (eller få ett speciellt erbjudande) har vi även prisgaranti på alla våra produkter. Det betyder att vi ger dig ett bättre pris på samma produkter – bara kontakta oss på e-mail, chat eller telefon! Läs mer om vår prisgaranti här.

Service till privat och företag
Vågexperten levererar i dag vågar och mätutrustning till några av Nordens största företag. Det gör vi eftersom det är enkelt för dem. Vår sälj- och supportavdelning är vana vid att hantera stora som små organisationer som kräver kompetent rådgivning, lagereffektivitet och bra priser.
Så vad du än söker; en köksvåg till hemmet, en analysvåg till laboratoriet eller en pallvåg till lagret - så kan vi hjälpa dig!

Våra produkter och leverantörer
Vi har direkt kontakt till våra producenter och teknikerna bakom produkterna. Det ger oss möjlighet för att få svar på alla tänkbara tekniska frågor om varje specifik produkt. Vi använder oss bara av erkända leverantörerna från Europa som kan försäkra oss om att deras varor är producerade under ordentliga förhållanden. Utöver detta gör vi själva också kvalitetskontroller så att du är försäkrad den bästa kvaliteten. Vårt sortiment består av produkter i alla prisklasser och kvaliteter så att vi kan matcha alla typer av behov.

Kontakta kundservice
För oss är det viktigt att ge den bästa kundservicen på nätet. Vi besvarar alla e-mails inom 24 timmar på vardagar, och vi försöker alltid att hitta en lösning som passar till kundens specifika behov.

Kontakta oss på telefon eller e-mail om du har frågor, ris eller ros! 


Returadress och support:
Vågexperten.se
Genvägen 1
231 62 Trelleborg
SVERIGE
Tel: 08 408 356 11 - Telefontid vardagar 09:00 - 16:00. Lunchstängt 12:00-12:30.
E-post: support@vagexperten.se 

Administrering:
Vågexperten.se
c/o Valueshop
Tøndervej 19
6340 Kruså
DANMARK
VAT: 33579721
Tel: 08 408 356 11 - Telefontid vardagar 09:00 - 16:00. Lunchstängt 12:00-12:30.
E-post: support@vagexperten.se

Trygg E-handel

Trustpilot - Enkelt och billigt. – Kent Holmqvist           Trygg E-handel

VI ÄR STOLTA LEVERANTÖRER TILL

Vänligen vänta