Menu
 

Bli återförsäljare!

Hos Vågexperten skräddarsyr vi alltid våra återförsäljaravtal för att tillmötesgå alla behov. Oavsett om du vill ha drop-shipping, försändelser till eget lager eller kanske en tredje variant har vi lösningen för dig.


Drop-shipping

Om du vill ha en drop-shipping-lösning kan vi stå för allt det tråkiga: försändelse, support och reklamationer. Du behöver bara sälja varan och meddela oss. Vid avtalets ingång får du inloggning till vår webbplats, så att du lätt och snabbt kan upprätta ordrar. Allt du behöver göra är att hitta produkten och skriva in kundens adress – så ordnar vi resten!

Du kan självfallet också skicka oss beställningarna via e-post – så upprättar vi dem gärna i systemet åt dig.

Partier och försändelser till eget lager
Om du istället bara vill få partier eller mindre försändelser skickade direkt till ditt eget lager har vi naturligtvis lösningen för det. Här kommer du också att få inloggning till vår webbplats, så att du blixtsnabbt med förinskrivna fakturerings- och leveransuppgifter kan upprätta beställningar med en avtalad rabatt.

Dina priser
Vid avtalsingång fastslår vi en rabatt för ditt företag som gäller alla våra produkter. När du loggar in på vår webbplats kommer du att se alla priser med denna rabatt redan avdragen.KONTAKTA OSS
Om du vill höra mer om dina möjligheter, kontakta vår B2B-avdelning!

Mail  E-post: support@vagexperten.se
 Phone   Tlf.: 08-408 356 11 - Telefontid vardagar 09:00 - 16:00. Lunchstängt 12:00-12:30.

Trustpilot - Enkelt och billigt. – Kent Holmqvist           Trygg E-handel

VI ÄR STOLTA LEVERANTÖRER TILL

Vänligen vänta